Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Otel / Konum
Giriş - Çıkış Tarihleri
Giriş - Çıkış Tarihleri
Kişi, Oda Sayısı1 Oda, 2 Yetişkin
The Cottages by the sea Genel 1
The Cottages by the sea Genel 2
The Cottages by the sea Oda 3

The Cottages by the sea

San Clemente / Ekvator

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-22
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Konaklama yerinde Ekvador katma değer vergisi (%15) ödemeniz gerekebilir. Ekvador da yerleşik olmayan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5.00 USD, çocuklar için 2.50 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 30 USD (te
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları, mobil ödeme ve nakit kabul edilmektedir
  • Mobil ödeme seçenekleri şunlardır: PayPal
  • Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 7 - 22 arasında açıktır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

San Jacinto Plajı - 1,4 km / 0,9 mi
Nuestra Senora de Guadalupe Kilisesi - 17,1 km / 10,6 mi
Baha de Caraquez Plajı - 36,4 km / 22,6 mi
Iglesia Santa Rosa - 38,1 km / 23,7 mi
Canoa Plajı - 47,6 km / 29,6 mi
Playita Mía Geleneksel Tersanesi - 50,3 km / 31,3 mi
Playita Mía Balık Pazarı - 50,9 km / 31,6 mi
Manabí Balıkçı Heykeli - 51,6 km / 32,1 mi
Merkez Bankası Müzesi - 52 km / 32,3 mi

Tercih edilen havaalanı The Cottages by the sea Manta (MEC-Eloy Alfaro Uluslararası) - 47,9 km / 29,8 mi mesafede



Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


The Cottages by the sea misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 08.30 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.


San Jacinto Plajı yakınında


The Cottages by the sea misafirlere Charapoto bölgesinde, denize sıfır ve San Jacinto Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nuestra Senora de Guadalupe Kilisesi ile 10,6 mi (17,1 km) ve Baha de Caraquez Plajı ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede.

Otel Konumu
The Cottages by the sea
Avenida Quito Norte, Oceanfront San Alejo Charapoto 100001 EC