Hoş Geldin Kuponu 300 TL
Yurt dışı otel harcamalarınızda toplam sepet tutarı üzerinden %2 Setur Puan kazanın.
96 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Cemre Parkı - 1,4 km / 0,9 mi
Atatürk Orman Çiftliği ve Hayvanat Bahçesi - 1,4 km / 0,9 mi
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi - 3,4 km / 2,1 mi
Gazi Üniversitesi - 4,2 km / 2,6 mi
Atatürk Evi Müzesi - 4,2 km / 2,6 mi
Kuğulu Parkı - 4,3 km / 2,7 mi
Roman Ruins - 4,3 km / 2,7 mi
Devlet Mezarlığı - 4,6 km / 2,8 mi
Akköprü - 4,6 km / 2,9 mi
Aries Arena Karting - 4,9 km / 3 mi
AnkaMall - 5,7 km / 3,5 mi
19 Mayıs Stadyumu - 6,6 km / 4,1 mi
Ankara Arena - 6,8 km / 4,2 mi
Congresium - 6,9 km / 4,3 mi
HM Commerce Center Plazası - 6,9 km / 4,3 mi
En yakın havaalanı Ankara (ESB-Esenboğa) - 35,6 km / 22,1 mi
Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Ankara (Yenimahalle) içinde
Ankara (Yenimahalle) bölgesindeki TZOB Otel misafirlere Gazi Üniversitesi ve Atatürk Evi Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aries Arena Karting ile 5,1 km ve Devlet Mezarlığı ile 5,3 km mesafede.