- Ana Sayfa
- Santorini Otelleri
- Hector Cave House


Hector Cave House
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart arasında, konaklama yeri başına, gecelik 0.50 EUR
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim için konaklama yeri başına, gecelik 2.00 EUR
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
- Bu otelin Jakuzi oda tiplerinde 1 Mayıs-31 Ekim tarihleri arasında ısıtmasız jakuzi erişimi sunulmaktadır.
Otel Hakkında
Make yourself at home in one of the 3 air-conditioned rooms featuring MP3 docking stations and Smart televisions. Your bed comes with down comforters and premium bedding. Rooms have private furnished lanais. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms have jetted bathtubs and designer toiletries.
Take in the views from a terrace and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and tour/ticket assistance.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Santorini Caldera - 0.1 km / 0.1 mi
Mnemossyne Gallery - 0.1 km / 0.1 mi
Oia Castle - 0.1 km / 0.1 mi
Maritime Museum - 0.2 km / 0.1 mi
Oia Blue Dome Church Viewpoint - 0.3 km / 0.2 mi
Naval Museum - 0.3 km / 0.2 mi
Panagia Platsani Church - 0.3 km / 0.2 mi
Tramonto ad Oia - 0.4 km / 0.2 mi
Amoudi Bay - 0.4 km / 0.3 mi
Byzantine Castle Ruins - 0.5 km / 0.3 mi
Ammoudi - 0.7 km / 0.4 mi
Armeni Bay - 0.7 km / 0.4 mi
Paralia Katharos - 1.2 km / 0.7 mi
Domaine Sigalas Winery - 2.9 km / 1.8 mi
Baxedes Beach - 3.8 km / 2.4 mi
The preferred airport for Hector Cave House is Santorini National Airport (JTR) - 17.2 km / 10.7 mi
Featured amenities include express check-in, express check-out, and a library. A roundtrip airport shuttle is available for a surcharge.
Near Oia Castle
When you stay at Hector Cave House in Santorini, you ll be near the beach, just steps from Santorini Caldera and Oia Castle. This guesthouse is 0.2 mi (0.3 km) from Oia Blue Dome Church Viewpoint and 14.5 mi (23.4 km) from Athinios Port.