Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Holiday Inn Express Stafford by IHG Genel 1
Holiday Inn Express Stafford by IHG Oda 2
Holiday Inn Express Stafford by IHG Oda 3

Holiday Inn Express Stafford by IHG

Stafford / İngiltere

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-herhangi bir zaman
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, konaklama başına 30 GBP.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
  • Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)

Y

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve mobil ödeme kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yeri, varıştan önce misafirin kredi kartına provizyon uygulama hakkını saklı tutar.
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü ve pencere korkulukları yer almaktadır
  • Bu konaklama yeri, Clean Promise (IHG) yönergelerindeki temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına uyduğunu belirtmektedir.
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Kahvaltı dâhil fiyat planları ile yapılan rezervasyonlarda aynı odada kalıyor olması şartıyla en fazla 2 yetişkin misafire kahvaltı servisi yapılmaktadır. Sonradan gelen misafirler için kahvaltı ücretleri geçerlidir.

Otel Hakkında


Misafirler için düz ekran televizyon olan 103 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi mevcuttur.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ancient High House Müzesi - 4,7 km / 2,9 mi
Cannock Chase - 5,1 km / 3,2 mi
Cannock Chase Country Park - 5,2 km / 3,3 mi
Stafford Gatehouse Theatre - 5,5 km / 3,4 mi
St Chad s Church - 5,9 km / 3,7 mi
Evans Park - 5,9 km / 3,7 mi
Tenpin Ltd - 6,6 km / 4,1 mi
Stafford Kalesi - 6,6 km / 4,1 mi
The Chase Golf Club - 8,4 km / 5,2 mi
Staffordshire County Showground - 8,9 km / 5,5 mi
Shugborough Hall Müzesi - 10,8 km / 6,7 mi
Izaak Walton Kır Evi - 12,9 km / 8 mi
3 Hammers Golf Complex - 13,5 km / 8,4 mi
Brindley Heath Country Park - 13,6 km / 8,5 mi
Cannock Alışveriş Merkezi - 14,1 km / 8,7 mi

Tercih edilen havaalanı Holiday Inn Express Stafford by IHG Birmingham Havaalanı (BHX) - 57,7 km / 35,9 mi mesafede


Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.


Holiday Inn Express Stafford by IHG misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 06.30 ve 09.30, hafta sonu 7 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.


Stafford bölgesinde


Stafford bölgesindeki Holiday Inn Express Stafford by IHG konaklamanızda, Ancient High House Müzesi ve Cannock Chase Country Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cannock Chase ile 3,2 mi (5,1 km) ve Stafford Gatehouse Theatre ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otel Konumu
Holiday Inn Express Stafford by IHG
Acton Court Acton Gate Stafford ST18 9AP GB