Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel le Macine Genel 1
Hotel le Macine Genel 2
Hotel le Macine Genel 3

Hotel le Macine

Montaione / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-20
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 7 - 21 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Santa Maria a Chianni Kilisesi - 7,6 km / 4,7 mi
San Vivaldo Manastırı - 7,9 km / 4,9 mi
Benozzo Gozzoli Müzesi - 10,6 km / 6,6 mi
Teatro del Popolo Gösteri Merkezi - 10,8 km / 6,7 mi
Agricola Tamburini Emanuela Şaraphanesi - 11,7 km / 7,3 mi
Castelfalfi Golf Sahası - 13,4 km / 8,4 mi
Coiano Kalesi - 14,3 km / 8,9 mi
Oliveto Kalesi - 14,8 km / 9,2 mi
Azienda Agrisole - 18,1 km / 11,2 mi
Palazzo Pretorio - 18,5 km / 11,5 mi
St. Jacob ve St. Philip Kilisesi - 18,6 km / 11,6 mi
Casa del Boccaccio Müzesi - 18,6 km / 11,6 mi
Dini Sanat Müzesi - 18,6 km / 11,6 mi
Tenuta Barbadoro - 18,9 km / 11,7 mi
Sant Agostino Kilisesi - 19,5 km / 12,1 mi

En yakın havaalanları:
Peretola Havaalanı (FLR) - 58,2 km / 36,2 mi
Pisa (PSA-Galileo Galilei) - 61,5 km / 38,2 mi

Hotel le Macine için önerilen havaalanı Peretola Havaalanı (FLR).



Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Montaione bölgesinde


Montaione bölgesindeki Hotel le Macine konaklamanızda, Santa Maria a Chianni Kilisesi ve San Vivaldo Manastırı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Teatro del Silenzio ile 16,9 mi (27,2 km) ve Benozzo Gozzoli Müzesi ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel le Macine
Viale Italia 25 Montaione 50050 IT