- Ana Sayfa
- Baselga di Pine Otelleri
- Hotel Olimpic


Hotel Olimpic
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına konaklama başına 20 EUR (konaklama başı maksimum 20 EUR.)
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Beşik (bebek yatağı) ücreti: konaklama b
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için LCD televizyon olan 41 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Valsugana - 0,1 km / 0,1 mi
Spiaggia Alberon - 2,1 km / 1,3 mi
Piazze Gölü - 4,2 km / 2,6 mi
Madonna di Pine Tapınağı - 5,1 km / 3,2 mi
Wolf s Waterfall - 6,2 km / 3,9 mi
Lago di Canzolino - 8,7 km / 5,4 mi
Caldonazzo Gölü - 12,8 km / 8 mi
Valle dell Adige - 13,8 km / 8,5 mi
Segonzano Piramitleri - 15,2 km / 9,4 mi
Levico Gölü - 15,3 km / 9,5 mi
Castello del Buonconsiglio - 17,5 km / 10,9 mi
Aquila Kulesi - 17,9 km / 11,1 mi
Buonconsiglio Castle Museum - 18,1 km / 11,2 mi
Verde Kulesi - 18,2 km / 11,3 mi
Segantini Paragliding Instructor - 18,2 km / 11,3 mi
Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Hotel Olimpic misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 09.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Spiaggia Alberon yakınında
Hotel Olimpic misafirlere Baselga di Pine bölgesinde, plaj yakınında, Valsugana yakınında ve Piazze Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa otel Caldonazzo Gölü ile 8 mi (12,8 km) ve Levico Gölü ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.