Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Perla - Annexes Genel 1
Hotel Perla - Annexes Genel 2
Hotel Perla - Annexes Oda 3

Hotel Perla - Annexes

Herceg Novi / Karadağ

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-22
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi alınmaktadır: 30 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.00 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 60 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 3).
  • Valesiz açık otopark ücreti: günlük 10 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yeri misafirlere gemi terminali, feribot terminali, havaalanı ve tren istasyonu transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 48 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Kahvaltı Dâhil fiyat planlarında rezervasyon yapan misafirlere, 200 metre mesafede bulunan yakındaki bir restoranda yapılacak kahvaltı servisi için kupon verilmektedir.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. 1.5 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Savina Manastırı - 0,6 km / 0,4 mi
Kotor Körfezi - 1,2 km / 0,7 mi
Başmelek Mikail Kilisesi - 1,4 km / 0,9 mi
Aziz Jerome Kilisesi - 1,5 km / 1 mi
St Michael Kilisesi - 1,6 km / 1 mi
Saat Kulesi - 1,7 km / 1 mi
Eski Tren İstasyonu - 1,7 km / 1 mi
Kanlı Kule Kalesi - 1,7 km / 1,1 mi
Njegoševa Caddesi - 2,2 km / 1,4 mi
Bölgesel Müze - 2,3 km / 1,4 mi
Orjen Dağı - 3,3 km / 2 mi
Igalo Plajı - 4,3 km / 2,7 mi
Portonovi Marina - 6,3 km / 3,9 mi
Sveti Roko - 16,7 km / 10,4 mi
Porto Montenegro - 17,7 km / 11 mi

En yakın havaalanları:
Tivat (TIV) - 21,8 km / 13,5 mi
Dubrovnik (DBV) - 30,1 km / 18,7 mi

Hotel Perla - Annexes için önerilen havaalanı Tivat (TIV).


Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.


Perla yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Savina Manastırı yakınında


Hotel Perla - Annexes misafirlere Herceg Novi bölgesinde, deniz kıyısında, Kotor Körfezi ve Savina Manastırı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Porto Montenegro ile 11 mi (17,7 km) ve Kotor Eski Şehir Duvarları ile 18,2 mi (29,4 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Perla - Annexes
Setaliste 5 Danica 98 Herceg Novi 85340 ME