- Ana Sayfa
- Banda Aceh Otelleri
- Hotel Permata Hati


Hotel Permata Hati
Oda Seçenekleri

- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 100000 IDR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için 60 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu mevcuttur.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Harapan Bangsa Stadyumu - 5 km / 3,1 mi
Aceh Tsunami Müzesi - 5 km / 3,1 mi
Aceh Müzesi - 5 km / 3,1 mi
Aceh Evi - 5,1 km / 3,2 mi
Banda Aceh Devlet Müzesi - 5,1 km / 3,2 mi
Büyük Beyt ül Rahman Cami - 5,1 km / 3,2 mi
Balık Pazarı - 5,4 km / 3,4 mi
Taman Sari Parkı - 5,8 km / 3,6 mi
Taman Putroe Phang - 5,8 km / 3,6 mi
Aceh Merkezi Pazarı - 6,1 km / 3,8 mi
Kherkhof - 6,2 km / 3,9 mi
Tsunami Anıtları - 6,9 km / 4,3 mi
Lhoknga Plajı - 19,2 km / 11,9 mi
Lange - 20,2 km / 12,6 mi
Lampuuk Plajı - 21,2 km / 13,2 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Permata Hati Banda Aceh Havaalanı (BTJ-Sultan Iskandar Muda) - 11,4 km / 7,1 mi mesafede
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Permata misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Banda Aceh bölgesinde
Banda Aceh bölgesindeki Hotel Permata Hati konaklamanızda, Büyük Beyt ül Rahman Cami ve Aceh Tsunami Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Harapan Bangsa Stadyumu ile 3,1 mi (5 km) ve Aceh Müzesi ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.