Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Laforet Shuzenji Sanshisuimei Genel 1
Laforet Shuzenji Sanshisuimei Genel 2
Laforet Shuzenji Sanshisuimei Genel 3

Laforet Shuzenji Sanshisuimei

Izu / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-23
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 3000 JPY, çocuklar için 1500 JPY ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 1100.0 JPY.
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
  • Japon şilteleri, rezervasyondaki yetişkin sayısına göre sağlanmaktadır.
Resepsiyon her gün 6 - gece yarısı arasında açıktır. Giriş işlemleri konaklama yerinden ayrı bir yerde yapılmaktadır. Giriş yapmak için lütfen şuraya gidin: [West Front(Guest House)].Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için Kahvaltı ve Yarım Pansiyon fiyat planlarına yemekler dâhil değildir. Kahvaltı için misafir başına günlük 1500 JPY tutarında ek ücret alınmaktadır. Ücretler konaklama yerinde alınmaktadır. Diş fırçası, tıraş bıçağı, saç fırçası ve duş bonesi gibi tek kullanımlık kişisel eşyalar lobide ek ücret karşılığında sunulmaktadır.

Otel Hakkında


Misafirler özel jakuziler ve düz ekran televizyon olan 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken kaplıca veya açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Bambu Ormanı Yolu - 4,5 km / 2,8 mi
Tokko-no-yu Sıcak Kaplıcası - 4,7 km / 2,9 mi
Okunoin Tapınağı - 4,7 km / 2,9 mi
Shuzenji Tapınağı - 4,8 km / 3 mi
Shuzen-ji - 7,6 km / 4,7 mi
Shuzenji Kır Kulübü - 9,5 km / 5,9 mi
Shuzenji Doğa Parkı - 9,8 km / 6,1 mi
Shuzenji Nijino Sato Tema Parkı - 10,3 km / 6,4 mi
Oohito Tapınağı - 10,5 km / 6,5 mi
Joyama Dağı - 10,7 km / 6,6 mi
Myotoku-ji Tapınağı - 10,8 km / 6,7 mi
Izu World Hawaiians - 11,6 km / 7,2 mi
Kodo-ji Tapınağı - 12,1 km / 7,5 mi
Katsuragiyama Asma Hattı - 14,3 km / 8,9 mi
Nakaizu Şaraphanesi - 14,3 km / 8,9 mi

En yakın havaalanları:
Oshima (OIM) - 91,7 km / 57 mi
Tokyo (HND-Haneda) - 157,7 km / 98 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 224,2 km / 139,3 mi
Nagoya (NKM-Komaki) - 279,2 km / 173,5 mi
Nagoya (NGO-Çubu Centrair Uluslararası) - 278,3 km / 172,9 mi


Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Laforet Shuzenji Sanshisuimei içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Shuzenji Nijino Sato Tema Parkı yakınında


Izu bölgesindeki Laforet Shuzenji Sanshisuimei misafirlere Shuzenji Tapınağı ve Bambu Ormanı Yolu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf otel Shuzenji Nijino Sato Tema Parkı ile 10,3 km (6,4 mi) ve Ao Terası ile 14,7 km (9,1 mi) mesafede.

Otel Konumu
Laforet Shuzenji Sanshisuimei
1529-32 Odaira Izu 4102415 JP